Download gratis Malwarebytes

Malwarebytes Anti-Malware beschermt, detecteert en verwijdert kwaadaardige software zoals malware, spyware, trojans, rootkits, rogues, spyware en andere gevaarlijke programma’s op je PC. Het programma kan erg belangrijk zijn voor de beveiliging van al je computers. Daarnaast is het programma erg klein. De scan functie werkt erg snel waardoor je je computer binnen enkele minuten kunt scannen en kwaadaardige bestanden kunt laten verwijderen. Doordat de makers van het programma dagelijks bezig zijn met het updaten van het programma is het belangrijk om het programma regelmatig te updaten om ook beschermt te zijn tegen de nieuwste infecties die uw systeem kunnen besmetten.

Malwarebytes is gratis te downloaden en te gebruiken. Wanneer je ook realtime protectie waarbij het programma op de achtergrond live binnenkomende activiteit en malware blokkeert wenst, zul je echter over moeten stappen op de betaalde versie van Malwarebytes. In de gratis versie van Malwarebytes zult u handmatig nieuwe updates moeten binnenhalen. U kunt het programma downloaden voor 7 / 8 en Windows 10, tevens is de Anti malware software volledig Nederlandstalig. Het programma sinds enige tijd ook beschikbaar voor Mac OS X 10.9 (of hoger) en voor mobiele Android telefoons die gebruik maken van Android 4.1 (of hoger). Malwarebytes is èèn van de meest effectieve spyware en malware verwijderaar.

Wanneer je Malwarebytes installeert kun je 14 dagen gratis gebruik maken van de Malwarebytes Anti-Malware premium versie. De Malwarebytes premium versie bevat onder andere realtime blokkeren van schadelijke websites en kwaadaardige code / software. Daarnaast kun je het programma op een bepaalde datum/tijd laten scannen zonder dat je het scannen op dat moment handmatig hoeft te starten.

Wat is het verschil tussen Malwarebytes free / gratis en premium?

Een malware scan / scanner is ook aan te raden wanneer je bijvoorbeeld veel bestanden download via nieuwsservers / torrents of andere downloads.